schuifpoorten in metaal

Moderne design schuifpoorten worden bij ons vervaardigd in een sterke en vormvaste metalen kader en worden nadien bekleed met verticaal of horizontale aluminium latwerk met een open of dichte structuur, vlakke platen met verschillende mogelijkheden in onderverdeling of met een aluminium tand en groef bekleding voor een meer landelijke uitstraling. Deze poorten zijn heel makkelijk in onderhoud en blijven dankzij het Qualisteelcoat kwaliteitslabel heel kleurvast. Alle schuifpoorten worden in de RAL kleur van uw keuze opgeleverd.

Metalen schuifpoorten met jungle motief, verticale of horizontale opvulling

De kaders van de schuifpoorten zijn steeds uit metaal vervaardigd, hoe deze er uiteindelijk zal gaan uitzien is jouw keuze. Wij zorgen er dus voor dat de poort ongeacht het uitzicht steeds oerdegelijk is. Een metalen opvulling heeft steeds een open karakter en kan verticale of horizontale opvulling inhouden. Alle metalen onderdelen worden steeds gezandstraald, gemetalliseerd en gepoedercoat onder het Qualisteelcoat kwaliteitslabel voor type MS2. Alle schuifpoorten worden in de RAL kleur van jouw keuze opgeleverd.

Klassieke schuifpoorten

Alle voordelen van een schuifpoort maar toch het klassieke, traditionele of landelijke stijl aanzicht blijven houden? Dit kan zeker, van vrij minimalistisch tot krulwerk en speelse lijnen alles kan. Alle schuifpoorten worden in de RAL kleur van uw keuze opgeleverd.

SP0013A: | DIRIX AUTOMATISATIE

Waarom is Dirix Automatisatie de partner voor uw project?