Garagepoorten

Een garagepoort of garagedeur geeft toegang tot de woning, Standaard zal een garagepoort in één of meerdere vlakken naar boven schuiven. In uitzonderingen kan de poort ook zijdelings wegschuiven of naar buiten draaien.

Sectionaalpoorten

Sectionaalpoorten gaan verticaal open en liggen ruimtebesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze een maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Garagesectionaalpoorten kunnen in iedere dagopening van de garage worden ingebouwd en bieden tot wel 14 cm meer doorrijbreedte dan kantelpoorten. Bovendien zijn ze dankzij duurzame, elastische en weerbestendige afdichtingen aan alle vier de zijden optimaal afgedicht. Bij ons kan u kiezen uit enkelwandige garagepoorten voor vrijstaande garages die geen warmte-isolatie nodig hebben en de dubbelwandige thermisch geïsoleerde garagepoorten, deze zijn ideaal als u een garage ruimte optimaal wil isoleren.

Ook uw sectionaalpoort kunnen wij bekleden in dezelfde bekleding als uw gevel denk maar aan houten thermowood bekleding of aluminium alinel gevel bekledingen.

Kantelpoorten

Kantelpoorten worden al jarenlang gebruikt, een garagekanteldeur bestaat uit een enkele grote plaat, die met behulp van een veer naar boven wordt gekanteld, zodat de kantelpoort horizontaal tegen het plafond wordt geschoven wanneer deze wordt geopend. Kantelpoorten zijn niet alleen een ideale oplossing voor woningen, maar kunnen door verschillende ventilatieopeningen in het deurblad voor verluchting ook heel goed gebruikt worden als veilige afsluiting van individuele parkeerplaatsen in een collectieve garage.

Ook uw kantelpoort kunnen wij bekleden in dezelfde bekleding als uw gevel denk maar aan houten thermowood bekleding of aluminium alinel gevel bekledingen.

SP0013A: | DIRIX AUTOMATISATIE

Waarom is Dirix Automatisatie de partner voor uw project?