Schuifpoorten

Een schuifpoort zal altijd zijdelings weg schuiven en is dus de beste keuze indien de ruimte achter de opritpoort dient gebruikt te worden, zo hoef je dus ook geen rekening te houden met sterk hellende opritten en ten volle van de diepte bij de oprit gebruikmaken. Hou wel rekening met de ruimte die nodig is zodat de opritpoort kan openschuiven.

Schuifpoort op rail

Schuifpoorten lopende over een rail die ingewerkt zit in de oprit, deze type poorten zijn heel sterk en helemaal niet onderhevig aan wind of andere belasting. Een schuifpoort op rail is nog steeds en zal altijd de beste keuze blijven indien de ondergrond het toelaat.

Schuifpoort zelfdragend

Schuifpoorten zonder rail werken met een vast wielengestel hierdoor zweeft de poort over de oprit, om deze overspanning te kunnen overbruggen dient een zelfdragende schuifpoort ook een stuk langer te zijn ten opzichte van een schuifpoort op rail. Hierdoor heb je ook meer ruimte nodig om de poort te laten openschuiven.

Dubbele schuifpoorten

Indien de totale breedte geen schuifpoort toelaat maar je wel de oprit diepte nodig heeft kan je kiezen voor een schuif systeem met twee vleugels, elke vleugel schuift naar één kant. Zo spaar je heel wat ruimte. Wel zal dit een duurder systeem zijn aangezien je alles dubbel nodig hebt.

Uitzicht van de schuifpoort

Bij Dirix automatisatie maken wij alle type poorten gaande van moderne design poorten met latwerk verticaal of horizontaal met een open of dichte structuur, vlakke platen met verschillende mogelijkheden in onderverdeling tot poorten bekleed met houten tand en groef beplanking, houten latwerk en of klassieke poorten met het uitzicht van een klassiek hekken. Met andere woorden alles wordt gemaakt naar jouw wens! Zie onze pagina inspiratie.

Metalen schuifpoorten

De kaders van de schuifpoorten zijn steeds uit metaal vervaardigd, hoe deze er uiteindelijk zal gaan uitzien is jouw keuze. Wij zorgen er dus voor dat de poort ongeacht het uitzicht steeds oerdegelijk is. Een metalen opvulling heeft steeds een open karakter en kan verticale of horizontale opvulling inhouden. Alle metalen onderdelen worden steeds gezandstraald, gemetalliseerd en gepoedercoat onder het Qualisteelcoat kwaliteitslabel voor type MS2. Alle schuifpoorten worden in de RAL kleur van jouw keuze opgeleverd.

Houten schuifpoorten

Hou je van de warmte van hout maar wil je toch de degelijkheid van een metalen poort? Dit kan! Wij bieden steeds een vormvaste kader aan in metaal en bekleden dit met de houtsoort naar keuze. Door een metalen kader te gebruiken blijft uw poort gegarandeerd jarenlang vormvast en vrij van het kromtrekken. De kader kan bekleed worden met houten latwerk met open structuur, barcode motief, verticaal of horizontale tand en groef bekleding. Voor de bekleding van een kader kan je kiezen uit tropische hardhout zoals padoek, afrormosia, iroko en afzelia. Ook aan populariteit winnende thermowood ayous is een mogelijkheid. Alle houten of met hout bekleedde poorten kunnen behandeld worden met een woodprotector op kleur.

Aluminium schuifpoorten

Moderne design schuifpoorten worden bij ons vervaardigd in een sterke en vormvaste metalen kader en worden nadien bekleed met verticaal of horizontale aluminium latwerk met een open of dichte structuur, vlakke platen met verschillende mogelijkheden in onderverdeling of met een aluminium tand en groef bekleding voor een meer landelijke uitstraling. Deze poorten zijn heel makkelijk in onderhoud en blijven dankzij het Qualisteelcoat kwaliteitslabel heel kleurvast. Alle schuifpoorten worden in de RAL kleur van uw keuze opgeleverd.

Klassieke schuifpoorten

Alle voordelen van een schuifpoort maar toch het klassieke, traditionele of landelijke stijl aanzicht blijven houden? Dit kan zeker, van vrij minimalistisch tot krulwerk en speelse lijnen alles kan. Alle schuifpoorten worden in de RAL kleur van uw keuze opgeleverd.

SP0013A: | DIRIX AUTOMATISATIE

Waarom is Dirix Automatisatie de partner voor uw project?