Herstellingen

streepjes: | DIRIX AUTOMATISATIE

Beste klant,

Een onderhoud of een herstelling kan steeds via ons webformulier/mail of telefonisch aangevraagd worden.

Voor dringende herstellingen kan u ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren. Indien u na de werkuren belt of u kan ons niet direct bereiken kan u steeds een bericht nalaten op de voicemail en zal er een medewerker u zo snel als mogelijk contacteren en trachten te helpen.

Wat te doen bij een storingen?

1. Indien u voor dringende reden direct weg moet, kan u best de poort ontgrendelen met de bijhorende ontgrendelsleutel, wij leveren bij poorten die door ons geïnstalleerd worden steeds minimaal 2 ontgrendelsleutels bij de automatisatie.
2. Controleer of de zekering waar de poort op is aangesloten wel aanstaat, springt de zekering af bij het bedienen van de poort dan spreken we vermoedelijk van een kortsluiting. Het is raadzaam om bij problemen met de stroomvoorziening dit niet zelf probeert op te lossen maar dit enkel door een erkende professional te laten nazien.
3. Kijk uw sensoren/fotocellen na. U beweeg uw hand tussen de sensoren/fotocellen, indien u GEEN klik geluid hoort dan zijn de sensoren/fotocellen mogelijk geblokkeerd door onkruid, ongedierte, ….. . Opgelet een draaipoort heeft meestal 2 paar fotocellen.
4. Controleer al uw bedieningen. Reageert uw poort niet op de handzender? Klavier? Binnenpost van uw videofonie? Smartphone?
5. De nieuwste installaties hebben meestal een afleesbare display, u kan deze informatie makkelijk aan ons doorgeven.