Automatische schuifpoorten

Hedendaags is een automatische poort niet meer weg te denken, het gemak van de poort te bedienen met een handzender, codeklavier of zelfs met de smartphone is vaak een must. Welke model van motor aangeboden wordt hangt af van het type poort, denk maar aan een zelfdragende schuifpoort, een schuifpoort op rail, dubbel openschuivende poorten, een industriële schuifpoort, een gesloten of open structuur, … onze poorten worden steeds voorzien van de best passende motor bij uw noden. Doorgaans hebben de motoren een soft- stop, sensor en dynamische krachtregeling, noodontgrendeling met Europees cilinderslot en zijn onze poorten steeds beveiligd met de nodige veiligheden volgens vooropgestelde richtlijnen.

Wist je dat? Wij er kunnen voor zorgen dat jouw opritpoort samen met jouw bestaande garagepoort op dezelfde zenders bediend kan worden.

Automatisatie voor bestaande schuifpoorten

Naast een ruim aanbod aan motoren voor automatische schuifpoorten bieden wij ook nieuwe automatisatie en herstellingen aan voor bestaande schuifpoorten en automatisaties. U kan een herstelling makkelijk aanvragen via ons herstellingsformulier.

Merken waar dirix automatisatie mee werkt

SP0013A: | DIRIX AUTOMATISATIE

Waarom is Dirix Automatisatie de partner voor uw project?