Bticino: | DIRIX AUTOMATISATIE

Videofonie

Een videofoon zorgt voor die extra beveiliging van je huis of bedrijf. Met een handige camera kijk je wie er aan de ingang staat en wat er voor het gebouw gebeurt. Vanop een veilige afstand beslis je dan of je de poort wel of niet opent. Verschillende videofoonkits hebben een badgelezer geïnstalleerd waardoor het nu mogelijk is om deze te gebruiken als toegangscontrolesysteem. Zo kan je de poort of deur openen door gewoon een badge voor te houden. Tot slot bestaan er nu ook videofonie systemen die het mogelijk maken om jouw poort of deur te bedienen met jouw smartphone, tablet en desktop. Je kan dan van overal ter wereld jouw eigen deur openen om een bezoeker of leverancier binnen te laten. Het enige dat je nodig hebt, is een smartphone en een degelijke wifi internetverbinding.

Smartphone bediening

Wens je jouw opritpoort te bedienen met jouw eigen smartphone? Veelal wordt er gedacht dat er vereist is dat er domotica aanwezig is, niets is minder waar. Alle poorten ongeacht of er domotica is kunnen aangestuurd worden via de smartphone, dit kan via de videofonie of met een stand alone app. Handig in gebruik en toekomstgericht!

Schermafbeelding 2022 07 26 145747: | DIRIX AUTOMATISATIE
SP0211: | DIRIX AUTOMATISATIE

Parlofonie

Ben je op zoek naar een eenvoudige vorm van toegangscommunicatie? Dan is een parlofoon, of deurtelefoon, een uitstekende keuze. Vanop veilige afstand beantwoord je oproepen, ontgrendel je de deur en spreek je met bezoekers. Via een intercomfunctie kan je ook praten met andere inwoners of met collega’s. Parlofonie heeft dus heel wat te bieden, niet enkel voor de veiligheid thuis of op kantoor, maar ook voor jouw woon- en werkcomfort. Wil je genieten van de voordelen van een systeem voor toegangscontrole, maar is beeld niet zo belangrijk (zoals bij videofonie)? Ga dan voor een parlofooninstallatie.

Klavieren

Een klavier is een gebruiksgemak, handig indien je bent gaan sporten/fietsen/wandelen en je geen afstandsbediening mee hebt. Ook voor de kinderen die met een fiets naar school gaan, zij kunnen altijd binnen dankzij het klavier.

DP0371 1: | DIRIX AUTOMATISATIE

Deurcommunicatie

U kan bij ons terecht voor het plaatsen van nieuwe videofonie alsook herstellingen van bestaande systemen. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve merken zoals Bticino, Niko, Aiphone, Fasttel, …

In combinatie met domotica

streepjes: | DIRIX AUTOMATISATIE
Hebt u thuis een domotica systeem die u wenst te koppelen aan uw toegangscontrole? Geen probleem. Het is perfect mogelijk om de videofonie van onze poorten door andere aannemers te laten uitvoeren.

Inspiratie

streepjes: | DIRIX AUTOMATISATIE
SP0013A: | DIRIX AUTOMATISATIE

Waarom is Dirix Automatisatie de partner voor uw project?