GP0070: | DIRIX AUTOMATISATIE

SECTIONALE POORT EN GEWONE KANTELPOORTEN

De automatisatie van een standaard sectionale- en kantelpoort verloopt met een motor in combinatie met een geleiderail. Deze motor noemt men een tandriemaandrijving. Deze zal de automatische toegangspoort omhoog leiden. Aan de zijkant van de automatische poort worden hiervoor geleiders voorzien.
: | DIRIX AUTOMATISATIE

SECTIONALE POORT MET GROTERE AFMETINGEN (INDUSTRIEEL)

Voor het automatiseren van een grote sectionale poort kan men niet langer werken met een tandriemaandrijving. Men plaatst dan beter een asmotor. Dit type automatisatie wordt vooral bij poorten met grote afmetingen toegepast.
GP0103: | DIRIX AUTOMATISATIE

SCHUIFDEURPOORTEN

De automatisatie van de schuifdeurpoorten wordt met een kettingaandrijving verkregen. De poorten kruisen elkaar dankzij dit aandrijfsysteem. De kettingaandrijving trekt de poorten in bovenliggende geleiders voort. Dit type poort en automatisatie is geliefd bij garages met autoliften.

Automatie voor bestaande garagepoorten

Naast een ruim aanbod aan motoren voor automatische garagepoort motoren bieden wij ook nieuwe automatisatie en herstellingen aan voor bestaande garagepoorten en automatisaties. U kan een herstelling makkelijk aanvragen via ons herstellingsformulier.

Merken waar dirix automatisatie mee werkt

SP0013A: | DIRIX AUTOMATISATIE

Waarom is Dirix Automatisatie de partner voor uw project?