Schuifpoorten in aluminium
latwerk, vlakke platen, alinel of mato

Moderne design schuifpoorten worden bij ons vervaardigd in een sterke en vormvaste metalen kader en worden nadien bekleed met verticaal of horizontale aluminium latwerk met een open of dichte structuur, vlakke platen met verschillende mogelijkheden in onderverdeling of met een aluminium tand en groef bekleding voor een meer landelijke uitstraling. Deze poorten zijn heel makkelijk in onderhoud en blijven dankzij het Qualisteelcoat kwaliteitslabel heel kleurvast. Alle schuifpoorten worden in de RAL kleur van uw keuze opgeleverd.

schuifpoort op rail

Schuifpoorten lopende over een rail die ingewerkt zit in de oprit, deze type poorten zijn heel sterk en helemaal niet onderhevig aan wind of andere belasting. Een schuifpoort op rail is nog steeds en zal altijd de beste keuze blijven indien de ondergrond het toelaat.

schuifpoort zelfdragend

Schuifpoorten zonder rail werken met een vast wielengestel hierdoor zweeft de poort over de oprit, om deze overspanning te kunnen overbruggen dient een zelfdragende schuifpoort ook een stuk langer te zijn ten opzichte van een schuifpoort op rail. Hierdoor heb je ook meer ruimte nodig om de poort te laten openschuiven, door de grotere oppervlakte van een zelfdragende schuifpoort valt deze dan ook duurder uit.

SP0013A: | DIRIX AUTOMATISATIE

Waarom is Dirix Automatisatie de partner voor uw project?