VIDEOFONIE EN PARLOFONIE

De deurbel blijft de eerste toegangscontrole van een woning of een gebouw, maar deze stelt u niet in staat om jouw bezoeker te identificeren. Via video- of parlofonie kan je direct de persoon identificeren en beslis jij wie je binnen laat of niet.

CERTIFIED BTICINO INSTALLATEUR

PARLOFONIE

Bent u op zoek naar een eenvoudige vorm van toegangscommunicatie? Dan is een parlofoon, of deurtelefoon, een uitstekende keuze. Vanop veilige afstand beantwoord u oproepen, ontgrendel u de deur en spreekt u met bezoekers. Via een intercomfunctie kan u ook praten met andere inwoners of met collega’s. Parlofonie heeft dus heel wat te bieden, niet enkel voor de veiligheid thuis of op kantoor, maar ook voor uw woon- en werkcomfort. Wil u genieten van de voordelen van een systeem voor toegangscontrole, maar is beeld niet zo belangrijk (zoals bij videofonie)? Ga dan voor een parlofooninstallatie.

VIDEOFONIE

Een videofoon zorgt voor die extra beveiliging van je huis of bedrijf. Met een handige camera kijkt u wie er aan de ingang staat en wat er voor het gebouw gebeurt. Vanop een veilige afstand beslist u dan of u de poort wel of niet opent.

Verschillende videofoonkits hebben een badgelezer geïnstalleerd waardoor het nu mogelijk is om deze te gebruiken als toegangscontrolesysteem. Zo kan u de poort of deur openen door gewoon een badge voor te houden.

Tot slot bestaan er nu ook videofonie systemen die het mogelijk maken om uw poort of deur te bedienen met uw smartphone, tablet en desktop. U kan dan van overal ter wereld uw eigen deur openen om een bezoeker of leverancier binnen te laten. Het enige dat u nodig heeft, is een smartphone en een degelijke wifi internetverbinding.

U kan bij ons terecht voor de verschillende merken videofonie Bticino, Aiphone, Niko, enz …

Wenst u meer informatie?

U kan hier de brochures downloaden door er op te klikken.

NIKO

Video- & parlofonie

BTICINO

CLASSE 300

BTICINO

CLASSE 100

BTICINO

CLASSE 300

BTICINO

Video- & parlofonie