Schuifpoorten in hout, padoek of afrormosia

Hou je van de warmte van hout maar wil je toch de degelijkheid van een metalen poort? Dit kan! Wij bieden steeds een vormvaste kader aan in metaal en bekleden dit met de houtsoort naar keuze. Door een metalen kader te gebruiken blijft uw poort gegarandeerd jarenlang vormvast en vrij van het kromtrekken. De kader kan bekleed worden met houten latwerk met open structuur, barcode motief, verticaal of horizontale tand en groef bekleding. Voor de bekleding van een kader kan je kiezen uit tropische hardhout zoals padoek, afrormosia, iroko en afzelia. Ook aan populariteit winnende thermowood ayous is een mogelijkheid. Alle houten of met hout bekleedde poorten kunnen behandeld worden met een woodprotector op kleur.

Dubbele schuifpoorten

Indien de totale breedte geen schuifpoort toelaat maar je wel de oprit diepte nodig heeft kan je kiezen voor een schuif systeem met twee vleugels, elke vleugel schuift naar één kant. Zo spaar je heel wat ruimte. Wel zal dit een duurder systeem zijn aangezien je alles dubbel nodig hebt.

Houten schuifpoort met latwerk, tand & groef, barcode motief of blokprofiel

Bij Dirix automatisatie maken wij alle type poorten gaande van moderne design poorten met latwerk verticaal of horizontaal met een open of dichte structuur, vlakke platen met verschillende mogelijkheden in onderverdeling tot poorten bekleed met houten tand en groef beplanking, houten latwerk en of klassieke poorten met het uitzicht van een klassiek hekken. Met andere woorden alles wordt gemaakt naar jouw wens!

SP0013A: | DIRIX AUTOMATISATIE

Waarom is Dirix Automatisatie de partner voor uw project?