Draaipoorten in hout, padoek of afrormosia

Hou je van de warmte van hout maar wil je toch de degelijkheid van een metalen poort? Dit kan! Wij bieden steeds een vormvaste kader aan in metaal en bekleden dit met de houtsoort naar keuze. Door een metalen kader te gebruiken blijft uw poort gegarandeerd jarenlang vormvast en vrij van het kromtrekken. De kader kan bekleed worden met houten latwerk met open structuur, barcode motief, verticaal of horizontale tand en groef bekleding. Voor de bekleding van een kader kan je kiezen uit tropische hardhouten zoals padoek, afrormosia, iroko en afzelia. Ook aan populariteit winnende thermowood ayous is een mogelijkheid. Alle houten of met hout bekleedde poorten kunnen behandeld worden met een woodprotector op kleur.

Houten draaipoort met latwerk, tand & groef, barcode motief of blokprofiel

Bij Dirix automatisatie maken wij alle type poorten gaande van moderne design poorten met latwerk verticaal of horizontaal met een open of dichte structuur, vlakke platen met verschillende mogelijkheden in onderverdeling, poorten bekleed met houten tand en groef beplanking, houten latwerk, vol houten poorten en of klassieke sierpoorten. Met andere woorden alles wordt gemaakt naar jouw wens! Zie onze pagina inspiratie.

Vol houten draaipoorten

Bij de draaipoorten bieden wij ook draaipoorten aan volledig in hout vervaardigd. Indien de volledige poort in hout wordt vervaardigd raden wij wel aan deze poort in hardhout klasse I te gaan maken, dit zorgt voor een degelijke poort die toch in levenstijd niet zal teleur stellen. Alle houten of met hout bekleedde poorten kunnen behandeld worden met een woodprotector op kleur.
SP0013A: | DIRIX AUTOMATISATIE

Waarom is Dirix Automatisatie de partner voor uw project?