Automatisatie van een draaipoort met ondergrondse aandrijfmotoren

Zoals de naam al zegt, bevindt het merendeel van deze automatisatie zich onder de grond. Meestal wordt voor dit soort automatisch draaihek gewerkt met een ondergrondse huizing die vastgezet wordt in beton. In deze inox huizing wordt dan de motor gestoken die het hek bedient. Van buiten kan men enkel een afdekplaat zien die het geheel afdekt. Vanuit esthetisch oogpunt is dit vaak de beste oplossing.

Wist je dat? Wij er kunnen voor zorgen dat jouw opritpoort samen met jouw bestaande garagepoort op dezelfde zenders bediend kan worden.

Automatisatie van een draaipoort met lineaire aandrijfmotoren

Dit type automatisatie van een draaipoort is een zichtbare automatisatie en wordt bijna altijd op de achterkant van de draaipoort gemonteerd. Deze bestaat uit een motor die elektromechanisch of elektrohydraulisch een piston in- en uitschuift om zo een opening en sluiting van de draaipoort te bekomen. Deze automatisatie wordt heel vaak gebruikt bij het automatiseren van een bestaande draaipoort.

Automatisatie van een draaipoort met knikarm aandrijfmotoren

Voor een automatisch draaipoort met veel plaats achter de hekpalen is dit type automatisatie beste mogelijk. Dankzij de knikarmen is het voor deze motor mogelijk om een grotere hoek te overbruggen en op die manier dieper kan reiken om de poort te openen.

Wist je dat? Wij er kunnen voor zorgen dat uw opritpoort samen met uw bestaande garagepoort op dezelfde zenders bediend kan worden.

Automatie voor bestaande draaipoorten

Zowel voor het plaatsen van nieuw automatisch hekken als het automatiseren van bestaande draaipoorten kunt u op Dirix Automatisatie rekenen.

Merken waar dirix automatisatie mee werkt

Videofonie & parlofonie

Smartphone bediening

Klavieren

Waarom is Dirix Automatisatie de partner voor uw project?