Draaipoorten

Draaipoorten bestaan uit twee vleugels die naar binnen of naar buiten opendraaien. Een draaipoort werkt hierdoor ruimtebesparend. Een vlakke oprit is ideaal voor deze opendraaiende poort, hou er dus rekening mee dat draaipoorten niet mogelijk zijn bij hard omhoog hellende opritten. Een draaipoort wordt ook wel een vleugelpoort genoemd. Draaipoorten worden ingepast in elke stijl. Dirix vervaardigt zowel draaipoorten met landelijke uitstraling als in modern design.

Uitzicht van de draaipoort

Bij Dirix automatisatie maken wij alle type poorten gaande van moderne design poorten met latwerk verticaal of horizontaal met een open of dichte structuur, vlakke platen met verschillende mogelijkheden in onderverdeling, poorten bekleed met houten tand en groef beplanking, houten latwerk, vol houten poorten en of klassieke sierpoorten. Met andere woorden alles wordt gemaakt naar jouw wens! Zie onze pagina inspiratie.

Metalen draaipoorten

Draaipoorten vervaardigd in metaal. Een metalen opvulling heeft steeds een open karakter en kan verticale of horizontale opvulling inhouden. Alle metalen onderdelen worden steeds gezandstraald, gemetalliseerd en gepoedercoat onder het Qualisteelcoat kwaliteitslabel voor type MS2. Alle schuifpoorten worden in de RAL kleur van jouw keuze opgeleverd.

Vol houten draaipoorten

Bij de draaipoorten bieden wij ook draaipoorten aan volledig in hout vervaardigd. Indien de volledige poort in hout wordt vervaardigd raden wij wel aan deze poort in hardhout klasse I te gaan maken, dit zorgt voor een degelijke poort die toch in levenstijd niet zal teleur stellen. Alle houten of met hout bekleedde poorten kunnen behandeld worden met een woodprotector op kleur.

Houten draaipoorten

Hou je van de warmte van hout maar wil je toch de degelijkheid van een metalen poort? Dit kan! Wij bieden steeds een vormvaste kader aan in metaal en bekleden dit met de houtsoort naar keuze. Door een metalen kader te gebruiken blijft uw poort gegarandeerd jarenlang vormvast en vrij van het kromtrekken. De kader kan bekleed worden met houten latwerk met open structuur, barcode motief, verticaal of horizontale tand en groef bekleding. Voor de bekleding van een kader kan je kiezen uit tropische hardhouten zoals padoek, afrormosia, iroko en afzelia. Ook aan populariteit winnende thermowood ayous is een mogelijkheid. Alle houten of met hout bekleedde poorten kunnen behandeld worden met een woodprotector op kleur.

Aluminium draaipoorten

Moderne design draaipoorten worden bij ons vervaardigd in een sterke en vormvaste metalen kader en worden nadien bekleed met verticaal of horizontale aluminium latwerk met een open of dichte structuur, vlakke platen met verschillende mogelijkheden in onderverdeling of met een aluminium tand en groef bekleding voor een meer landelijke uitstraling. Deze poorten zijn heel makkelijk in onderhoud en blijven dankzij het Qualisteelcoat kwaliteitslabel heel kleurvast. Alle draaipoorten worden in de RAL kleur van jouw keuze opgeleverd.

Klassieke draaipoorten

Wens je een sierpoort met een klassieke, traditionele of landelijke stijl aanzicht? Dit kan zeker, van vrij minimalistisch tot krulwerk en speelse lijnen alles kan, Alle schuifpoorten worden in de RAL kleur van jouw keuze opgeleverd.
SP0013A: | DIRIX AUTOMATISATIE

Waarom is Dirix Automatisatie de partner voor uw project?