DRAAI- & SCHUIFPOORTEN

DRAAIPOORTEN

Draaipoorten bestaan uit twee vleugels die naar binnen opendraaien, dit type poort is perfect indien je niet de ruimte hebt om een schuifpoort te plaatsen of als u gewoon weg liever het klassieke beeld hebt van twee openende vleugels als u thuiskomt. Hou wel altijd rekening met hard omhoog hellende opritten, deze zijn niet ideaal voor een opendraaiende poort.

Design draaipoort in staal en/of aluminium

Draaipoorten bestaan uit twee vleugels die naar binnen opendraaien, dit type poort is perfect indien je niet de ruimte hebt om een schuifpoort te plaatsen of als u gewoon weg liever het klassieke beeld hebt van twee openende vleugels als u thuiskomt. Hou wel altijd rekening met hard omhoog hellende opritten, deze zijn niet ideaal voor een opendraaiende poort.

Houten draaipoort

Onze houten draaipoorten worden opgebouwd in een metalen kader dat bekleed wordt met hout. Dit kan gaan van een volledige bedekking van de poort met horizontale of verticale planken met een tand & groef systeem, zichtbaar metalen kader met centraal een houten bekleding of zelfs latwerk waardoor u een minieme doorkijk heeft. Zelfs een draaipoort volledig vervaardigd uit hout is een mogelijkheid. Bij ons wordt er enkel met de beste kwaliteit van hout gewerkt, afrormosia, padoek, afzelia, iroko ,… al onze houtsoorten zijn van tropische afkomst en hebben een duurzaamheidsklasse I of II.

Klassiek sierhekken

Niets mooier dan een romantische, traditionele of een moderne sierpoort op de juiste plaats. Wij zorgen voor het perfecte type dat bij uw huis en stijl past, onze vakmannen maken alles in eigen atelier. Al onze hekken worden gezandstraald, gemetalliseerd en gepoederlakt volgens Qualisteelcoat type MS2 en in een RAL kleur naar keuze.

SCHUIFPOORTEN

Schuifpoorten bestaan op een rail of zelfdragend. Een schuifpoort zal altijd in één geheel zijdelings wegschuiven, perfect als je zoveel mogelijk van de diepte van je oprit gebruik wil maken of als je oprit heel hard omhoog helt. Hou er dus wel rekening mee dat je voldoende plaats nodig hebt zodat de poort kan opzijschuiven.

Design schuifpoort in staal en/of aluminium

Onze design schuifpoorten worden steeds opgebouwd uit een metalen kader, dit zorgt ervoor dat je een robuuste en sterke poort hebt wat zich laat vertalen in een lange levensduur. Nadien kan de poort bekleed worden met aluminium. Het uitzicht kan gaan van een volledige effen bekleding t.e.m. latwerk met een gesloten of open structuur. Al onze hekken worden gezandstraald, gemetalliseerd en gepoederlakt volgens Qualisteelcoat type MS2 en in een RAL kleur naar keuze.

Houten schuifpoort

Onze houten schuifpoorten worden steeds opgebouwd in een metalen kader dat bekleed wordt met hout. Dit kan gaan van een volledige bedekking van de poort met horizontale of verticale planken met een tand & groef systeem, zichtbaar metalen kader met centraal een houten bekleding geplaatst of zelfs latwerk waardoor u een minieme doorkijk heeft. Bij ons wordt er enkel met de beste kwaliteit van hout gewerkt, afrormosia, padoek, afzelia, iroko ,… al onze houtsoorten zijn van tropische afkomst en hebben een duurzaamheidsklasse I of II.

Klassieke schuifpoort

Alle voordelen van een schuifpoort maar toch het klassieke uitzicht blijven behouden? Dit kan zeker, wij maken voor jou een klassieke sierschuifpoort. Het type dat bij uw huis en stijl past maken onze vakmannen in ons eigen atelier. Al onze hekken worden gezandstraald, gemetalliseerd en gepoederlakt volgens Qualisteelcoat type MS2 en in een RAL kleur naar keuze.

Toch nog een ander idee?
Laat het ons dan weten, wij maken het voor u!